Clasic Cr Ampermalme Caramel

Clasic Cr Ampermalme Caramel
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Caramelul clasic Crincormme ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 49 de cenți pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clasic Cr Ampermalme Caramel, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Caramel Crunch Eclairs cu cremă de patiserie cu Caramel ars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 1/3 cană de zahăr și 3 linguri de apă într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mare; gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand frecvent. Continuați să gătiți încă 4 minute sau până devin aurii. Se toarnă imediat în 6 (6 uncii) ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit, înclinând rapid fiecare cană până când zahărul caramelizat acoperă fundul cupei. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți ouăle și albușul de ou într-un castron mediu cu un tel. Se amestecă laptele, vanilia, 2/3 cană zahăr și sare. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CremăCremă
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Așezați căni într-o tigaie de 13 x 9 inci și adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
6
Scoateți cupele din tigaie. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
8
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni; inversați pe farfurii.
9
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste creme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
10
Garnisiți cu zmeură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista