Clasic Cr Ampermalme Caramel
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Caramelul clasic Crincormme ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 49 de cenți pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clasic Cr Ampermalme Caramel, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Caramel Crunch Eclairs cu cremă de patiserie cu Caramel ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați 1/3 cană de zahăr și 3 linguri de apă într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mare; gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand frecvent. Continuați să gătiți încă 4 minute sau până devin aurii. Se toarnă imediat în 6 (6 uncii) ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit, înclinând rapid fiecare cană până când zahărul caramelizat acoperă fundul cupei. Pune deoparte.
Bateți ouăle și albușul de ou într-un castron mediu cu un tel. Se amestecă laptele, vanilia, 2/3 cană zahăr și sare. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă pregătite.
Așezați căni într-o tigaie de 13 x 9 inci și adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți cupele din tigaie. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni; inversați pe farfurii.
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste creme.
Garnisiți cu zmeură, dacă doriți.