Cizmar De Ghimbir-Pere

Cizmar De Ghimbir-Pere
Reteta de ghimbir-pere este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 493 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr brun ferm, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cizmar Cu Pere De Ghimbir-Lime, Ghimbir Pere Mere Cizmar, și Ghimbir și Cardamom-cizmar de pere condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați pere feliate cu zahăr brun și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați amestec de pere și gătiți, amestecând des, 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc și se amestecă nuci pecan, ghimbir și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
4
Puneți amestecul într-un vas de copt ușor uns de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Roll piecrusts să apăsați afară ori linii; se taie în benzi de 1/2 inch. Aranjați benzi într-un design de zăbrele peste umplere. Reroll benzi și resturi rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Tăiați formele de frunze Din piecrust folosind un mic tăietor de prăjituri în formă de frunze de 1 inch. Folosiți un cuțit pentru a înscrie ușor desenele în frunze, dacă doriți. Aranjați forme de frunze în jurul marginii interioare a vasului de copt, formând o margine decorativă peste capetele zăbrelei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Bateți împreună oul și 1 lingură de apă; periați peste piecrust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Coaceți la 425 timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Purple Star Ancient Lakes Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Aromele de caise și piersici albe se poartă prin Palatul Mijlociu dulce cu arome de caise uscate, fructe de piatră și miere. Echilibrat pe finisaj cu aciditate naturală.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista