Cizmar De Ghimbir-Pere
Reteta de ghimbir-pere este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 493 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr brun ferm, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cizmar Cu Pere De Ghimbir-Lime, Ghimbir Pere Mere Cizmar, și Ghimbir și Cardamom-cizmar de pere condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați pere feliate cu zahăr brun și făină.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați amestec de pere și gătiți, amestecând des, 10 minute sau până se înmoaie.
Se ia de pe foc și se amestecă nuci pecan, ghimbir și coajă de lămâie.
Puneți amestecul într-un vas de copt ușor uns de 2 litri.
Roll piecrusts să apăsați afară ori linii; se taie în benzi de 1/2 inch. Aranjați benzi într-un design de zăbrele peste umplere. Reroll benzi și resturi rămase.
Tăiați formele de frunze Din piecrust folosind un mic tăietor de prăjituri în formă de frunze de 1 inch. Folosiți un cuțit pentru a înscrie ușor desenele în frunze, dacă doriți. Aranjați forme de frunze în jurul marginii interioare a vasului de copt, formând o margine decorativă peste capetele zăbrelei.
Bateți împreună oul și 1 lingură de apă; periați peste piecrust.
Coaceți la 425 timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.