Crab umplute Ciuperci II ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 49 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, carne de crab, castane de apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ciuperci Umplute Cu Crab, Ciuperci Umplute Cu Crab, și Ciuperci Umplute Cu Crab.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți tulpinile din ciuperci, păstrând capacele. Tăiați tulpinile. Într-o cratiță medie, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Ungeți capacele de ciuperci cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4
În untul rămas, gătiți și amestecați tulpinile de ciuperci tocate și ceapa până se înmoaie. Amestecați treptat crema de brânză și muștarul în cratiță. Continuați să amestecați până se omogenizează. Se amestecă carnea de crab, castanele de apă și pimentos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Crabmeat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se încălzește până se încălzește.
6
Umpleți capacele de ciuperci cu amestecul de carne de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Presărați capacele umplute cu parmezan. Într-o tigaie superficială, coaceți capacele la 400 de grade timp de 10 până la 15 minute sau până când sunt fierbinți.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.