Ciuperci Umplute Cu Crab
Ciupercile umplute cu Crab sunt un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 31 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pesmet, pătrunjel, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci Umplute Cu Crab, Ciuperci Umplute Cu Crab, și Ciuperci Umplute Cu Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Îndoiți carnea de crab; pus deoparte.
Îndepărtați și aruncați tulpinile de ciuperci.
Periați interiorul capacelor de ciuperci cu ulei. Puneți 1-2 lingurițe de amestec de crab în fiecare capac; se presară cu parmezan.
Loc într-un 15-in. x 10-in. x 1-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Se coace la 400 de minute pentru 15-20 de minute sau până când ciupercile sunt fragede și umplutura se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Gagnon beciuri Chardonnay Reserve (Oaked). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Gagnon Beciuri Chardonnay Reserve (Oaked)
Acest Chardonnay de pe coasta Sonoma este la fel de mare și îndrăzneț pe cât poate fi chardonnay. Îmbătrânirea sur Lie în butoaie de stejar conferă acestui vin o aromă echilibrată de stejar, untos, cu doar aciditatea potrivită.