Ciuperci Umplute Cu Crab

Ciuperci Umplute Cu Crab
Ciupercile umplute cu Crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 442 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 30 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ciuperci umplute cu Crab, Ciuperci Umplute Cu Crab, și Ciuperci Umplute Cu Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați carnea de crab, crema de brânză, pătrunjelul, ceapa verde și parmezanul. Condimentează cu condimente de casă, după gust. Umpleți capacele de ciuperci cu amestecul și acoperiți cu pesmet. Pulverizați blaturile cu spray antiaderent pentru a le ajuta să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
CrabmeatCrabmeat
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3
Se transferă la cuptor și se coace aproximativ 20 de minute sau până când umplutura este fierbinte și topită.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca familia Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
Revista