Ciuperci umplute cu carne de vită și brânză albastră
Ciuperci umplute cu carne de vită și brânză albastră necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 27 de calorii, 2 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 36. Pentru 20 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită sare, arpagic, pesmet și amestec de condimente pentru friptură. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu un scor de lingură de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați ciuperci umplute cu brânză albastră, ciuperci umplute cu praz, brânză albastră și nuci și ciuperci umplute cu brânză albastră cu slănină, nuci, pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Scoateți și rezervați tulpinile de la ciuperci. Asezonați capacele de ciuperci cu sare; pus deoparte. Tocați tulpinile pentru a da 1/2 cană; aruncați tulpinile rămase.
Combinați carnea de vită tocată, tulpinile tocate, brânza albastră, pesmetul, 3 linguri de arpagic și condimentele pentru friptură. Turnați amestecul de carne de vită uniform în ciuperci.
Așezați ciupercile umplute pe grătar într-o tavă pentru broiler.
Coaceți în cuptor la 375 de grade F timp de 15 până la 20 de minute.
Stropiți cu arpagic suplimentar, dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Ciupercile umplute pot fi asociate cu vin spumant și spumos roz. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Famile Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.