Ciuperci umplute cu carne de porc și Pancetta

Ciuperci umplute cu carne de porc și Pancetta
Ciupercile umplute cu carne de porc și Pancetta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 15 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de carne de porc măcinată, pancetta, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciuperci Umplute Cu Șalotă, Spanac Și Pancetta, Pancetta Înfășurat Filet De Porc Umplut, și Cârnați De Porc-Ciuperci Umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie mare de sote cu ulei de măsline, adăugați pancetta și puneți tigaia la foc mediu-mare. Gatiti pana cand pancetta incepe sa devina maro si crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă ceapa și ardeiul roșu zdrobit și se condimentează cu sare, după gust. Gatiti pana cand ceapa este foarte moale si aromata, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
CeapăCeapă
SareSare
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut. Se amestecă tulpinile de ciuperci și rozmarinul și se sotează până când arată foarte maro și ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
5
Adăugați vinul alb și gătiți până când vinul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
VinVin
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
7
Într-un castron mare combinați carnea de porc, oul, parmezanul și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
Carne De PorcCarne De Porc
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați amestecul de ciuperci răcit și combinați bine. Faceți un pic de tester și gătiți-l pentru a vă asigura că condimentul este corect. Se condimentează cu sare, dacă este necesar. Dacă umplutura pare puțin uscată, adăugați 1/4 până la 1/2 cană de apă pentru a umezi cu adevărat lucrurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
CiuperciCiuperci
ApăApă
SareSare
9
Umpleți fiecare capac de ciuperci cu generozitate cu umplutura. Aranjați pe o foaie de copt și coaceți până când umplutura este gătită și rumenită și crocantă deasupra, aproximativ 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Transferați pe platourile de servire și serviți fierbinte.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista