Ciupercile umplute cu carne de porc și Pancetta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 15 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de carne de porc măcinată, pancetta, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciuperci Umplute Cu Șalotă, Spanac Și Pancetta, Pancetta Înfășurat Filet De Porc Umplut, și Cârnați De Porc-Ciuperci Umplute.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți o tigaie mare de sote cu ulei de măsline, adăugați pancetta și puneți tigaia la foc mediu-mare. Gatiti pana cand pancetta incepe sa devina maro si crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se adaugă ceapa și ardeiul roșu zdrobit și se condimentează cu sare, după gust. Gatiti pana cand ceapa este foarte moale si aromata, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Ceapă
Sare
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut. Se amestecă tulpinile de ciuperci și rozmarinul și se sotează până când arată foarte maro și ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Rozmarin
Usturoi
5
Adăugați vinul alb și gătiți până când vinul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Vin
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
7
Într-un castron mare combinați carnea de porc, oul, parmezanul și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Parmezan
Carne De Porc
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Adăugați amestecul de ciuperci răcit și combinați bine. Faceți un pic de tester și gătiți-l pentru a vă asigura că condimentul este corect. Se condimentează cu sare, dacă este necesar. Dacă umplutura pare puțin uscată, adăugați 1/4 până la 1/2 cană de apă pentru a umezi cu adevărat lucrurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Ciuperci
Apă
Sare
9
Umpleți fiecare capac de ciuperci cu generozitate cu umplutura. Aranjați pe o foaie de copt și coaceți până când umplutura este gătită și rumenită și crocantă deasupra, aproximativ 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
10
Transferați pe platourile de servire și serviți fierbinte.