Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ciupercile umplute cu anghinare. Această rețetă servește 25. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 74 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, pesmet, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 14%. Încercați Ciuperci Umplute Cu Anghinare, Ciuperci Umplute Cu Spanac De Anghinare, și Ciuperci Umplute Cu Anghinare Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți și uscați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
2
Scoateți tulpinile și tocați; rezervați capacele de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
3
Saut ciuperci tulpini, ceapă și usturoi în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați vin și gătiți 2 minute sau până când lichidul se evaporă. Se amestecă pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Vin
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
6
Combinați amestecul de ceapă, anghinare și următoarele 5 ingrediente. Puneți 1 linguriță în fiecare capac de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Ciuperci
Ceapă
7
Așezați pe un suport ușor uns într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
8
Coaceți la 350 timp de 12 până la 15 minute sau până devin aurii.