Ciuperci Umplute Cu Anghinare

Ciuperci Umplute Cu Anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ciupercile umplute cu anghinare. Această rețetă servește 25. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 74 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, pesmet, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 14%. Încercați Ciuperci Umplute Cu Anghinare, Ciuperci Umplute Cu Spanac De Anghinare, și Ciuperci Umplute Cu Anghinare Cu Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și uscați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
2
Scoateți tulpinile și tocați; rezervați capacele de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
3
Saut ciuperci tulpini, ceapă și usturoi în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați vin și gătiți 2 minute sau până când lichidul se evaporă. Se amestecă pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
VinVin
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
6
Combinați amestecul de ceapă, anghinare și următoarele 5 ingrediente. Puneți 1 linguriță în fiecare capac de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
7
Așezați pe un suport ușor uns într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Coaceți la 350 timp de 12 până la 15 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista