Ciuperci sotate în usturoi

Ciuperci sotate în usturoi
Ciuperci sote în usturoi este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 131 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de vin, usturoi, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ciuperci De Usturoi Sotate, Ciuperci Cu Unt De Usturoi Sotate, și Ciuperci sotate și spanac cu sos picant de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ciupercile și usturoiul; gătiți și amestecați până când ciupercile devin maro auriu deschis, aproximativ 10 minute. Se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
3
Reduceți căldura la minim și turnați vinul în tigaie. Se fierbe până se evaporă cea mai mare parte a vinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista