Ciuperci, slănină și straturi elvețiene
Ciupercile, slănina și straturile elvețiene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 450 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele necesită piper, brânză elvețiană, cimbru și ceapă. Pentru a utiliza înlocuitorul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Ciuperci, slănină și straturi elvețiene, Ceapă, slănină și straturi de brânză elvețiană, și Ciuperci Bacon Mic Dejun Straturi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aranjați pâinea într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până la prăjit.
Puneți cuburi de pâine într-un castron mare.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și ciupercile în tigaie; saut 10 minute sau până când lichidul se evaporă și legumele sunt fragede.
Adăugați amestecul de ceapă la pâine; aruncați bine pentru a combina. Aranjați jumătate din amestecul de pâine într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu jumătate de brânză și jumătate de slănină; se acoperă cu amestecul de pâine rămas, brânză și slănină.
Combinați laptele și următoarele 4 ingrediente (prin sare), amestecând cu un tel.
Se toarnă amestecul de lapte peste amestecul de pâine. Acoperiți și refrigerați 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți straturile din frigider; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
Coaceți straturile, acoperite, la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când este setat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.