Ciuperci Salsa Chili
Rețeta de ciuperci Salsa Chili ar putea satisface pofta americană în aproximativ 8 ore și 20 de minute. O porție conține 465 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 1,87 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de salsa groasă, fasole, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Salsa de Chili, Salsa De Chili, și Ardei Iute sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și cârnații la foc mediu 6-8 minute sau până când nu mai sunt roz, rupându-se în firimituri; se scurge.
Transferați la un 5-sau 6-qt. aragaz lent.
Se amestecă fasolea, salsa, roșiile, ceapa, sosul de roșii, ciupercile, ardeii și condimentele. Gatiti, acoperit, la minim 8-10 ore sau pana cand aromele sunt amestecate.
Adăugați toppinguri la alegere.
Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Juve y Camps Reserva de la Familia a 40-a aniversare Cuvee Cava
De culoare aurie palidă, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut natura cava este extrem de versatil, deoarece nici o doză adăugată, astfel încât aciditatea și bule curata Palatul Tau dupa fiecare muscatura. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinat miso, ton încrustat cu susan, tikka masala de pui și Jamon Iberico.