Ciuperci Portobello umplute cu măsline și ceapă caramelizată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ciupercile Portobello umplute cu măsline și ceapă caramelizată. Această rețetă servește 4 și costă 1,86 USD pe porție. O porție conține 237 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați capace de ciuperci portobello, ulei de măsline, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Portobello Steak Burger cu ceapă caramelizată, BBQ Portobello brânză la grătar cu ceapă caramelizată, și Portobello Paillards cu spanac, fasole albă și ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați tulpina și branhiile maronii de pe partea inferioară a ciupercilor folosind o lingură; aruncați branhiile.
Așezați ciupercile, cu tulpina în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 10 minute; răciți ciupercile pe grătar.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; saut 12 minute. Se amestecă vin, oțet, 1 linguriță cimbru și sare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute. Descoperiți și creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 5 minute sau pana se evapora lichidul. Se amestecă măslinele, coaja și piperul.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 1/2 căni.
Combinați 1 linguriță de cimbru, firimituri, brânză și pătrunjel. Lingură 1/2 cană amestec de măsline în fiecare ciupercă; se acoperă cu aproximativ 3/4 cană amestec de brânză.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până se rumenesc.