Ciuperci Portobello la grătar și umplute cu Gorgonzola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ciupercile Portobello la grătar și umplute cu Gorgonzolan. Această rețetă face 6 porții cu 361 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, cârnați de curcan, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, și Ciuperci Portobello Umplute La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
2
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați cârnații de curcan și gătiți, amestecând frecvent, până la fiert, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Curcan
4
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă brânza mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați cimbru, oregano, pesmet, 1/2 din Gorgonzola, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Se amestecă până când toate ingredientele sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Gorgonzola
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Ungeți ciupercile pe ambele părți cu uleiul rămas și condimentați cu sare și piper. Grătați ciupercile, cu tulpina în jos, timp de 3 minute. Întoarceți ciupercile și grătați timp de 2 minute până când sunt fragede. Umpleți fiecare ciupercă cu amestecul de cârnați și acoperiți cu Gorgonzola rămasă. Întoarceți ciupercile la grătar și gătiți până când umplutura este încălzită și brânza începe să se topească, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Gorgonzola
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Nota bucătarului: ciupercile asamblate pot fi așezate și pe o foaie de copt și gătite sub un broiler preîncălzit până se încălzesc.