Ciuperci De Stridii La Grătar
Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 10 și costă $1.94 pe portie. O porție conține 106 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Un amestec de sare de mare grosieră, ciuperci de stridii, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto cu stridii la grătar și ciuperci shiitake, Mac și brânză (cu șuncă și ciuperci de stridii), și Ciuperci De Stridii Rockefeller.
Instrucțiuni
Bateți împreună sucurile, oțetul și uleiul într-un castron mare. Aruncați ciupercile cu vinetă și marinați 15 minute.
Transferați ciupercile într-un alt bol cu clești, rezervând vinetă.
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este fierbinte atunci când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 1 până la 2 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Ciuperci la grătar în 3 loturi pe foaie de grătar unsă așezată pe grătar, cu grătar acoperit numai dacă folosiți grătar pe gaz, rotind frecvent, până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe lot.
Se transferă în vinaigretă la grătar, apoi se aruncă cu sare de mare.
* Dacă sarea dvs. de mare este foarte granulară și asemănătoare pietrișului, zdrobiți-o folosind partea plată a unui cuțit mare și greu sau fundul unei tigaie grele.* Dacă nu puteți face grătar în aer liber, ciupercile pot fi făcute la grătar în loturi într-o tigaie de grătar ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat, rotind frecvent, aproximativ 5 minute pe lot.