Ciuperci de pădure fierte: Brasato di Funghi

Ciuperci de pădure fierte: Brasato di Funghi
Ciuperci de pădure fierte: Brasato di Funghi necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare și piper proaspăt crăpat, frunze de pătrunjel cu frunze plate, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 43%. Rețete similare includ Pollo al vino bianco con funghi (pui fiert în vin alb cu ciuperci), Brasato al Barolo (carne de vită fiartă în vin), și Brasato al vino rosso (carne de vită înăbușită în vin roșu).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, combinați grăsimea, pătrunjelul, usturoiul, 4 linguri de ulei de măsline și pancetta și gătiți la foc mediu pentru a contopi aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
FatbackFatback
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați fulgii de piper și continuați să gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3
Se adaugă ciupercile și se condimentează cu sare și piper, apoi se mărește focul și se sotează până când au eliberat toate sucurile și sucurile s-au evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Adăugați roșiile și vinul și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Acoperiți parțial tigaia și gătiți la foc mediu-mic timp de 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Într-o tigaie mică, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline și adăugați firimiturile de pâine. Aruncați la foc mare până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Serviți ciupercile cu pesmetul presărat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista