Ciuperci De Bezea
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre prietenos cu fodmap? Ciupercile cu bezea ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 32 și costă 6 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 30 de calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână bucăți de ciocolată semidulce, sare, albușuri și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Ciuperci De Bezea, Ciuperci De Bezea, și Ciuperci De Bezea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente; bateți la viteză mare a unui mixer electric până la spumă.
Adăugați zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari și zahărul se dizolvă (2 până la 4 minute).
Puneți amestecul într-o pungă de decorare prevăzută cu un vârf rotund mare. Țeava 32 (1 1/4"lățime) movile pentru a semăna cu capacele de ciuperci și coloanele de 32 (1" înălțime) pentru a semăna cu tulpinile pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți la 200 timp de 1 oră și 30 de minute; opriți cuptorul.
Lăsați bezeaua să stea în cuptorul închis 2 ore.
Răspândiți un strat subțire de ciocolată topită pe partea plată a capacelor. Tăiați capătul rotunjit al tulpinilor pentru a face plat; apăsați pe ciocolată pentru a atașa tulpinile la capace.
Presărați ușor capacele cu scorțișoară sau cacao.