Ciucuri De Nuci De Pin

Ciucuri De Nuci De Pin
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian? Ciucurile de nuci de pin ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 80 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare, ou, vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare includ Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Tassies, și Ciucuri De Pecan.

Instrucțiuni

1
Urmați rețetă pentru fursecuri de bază cu unt pentru a face aluat, apoi împărțiți aluatul în jumătate. Împărțiți 1 jumătate (păstrați aluatul rămas răcit, acoperit) în 24 de bucăți (aproximativ 1 1/2 lingurițe fiecare) și formați în bile de 1 inch. Apăsați fiecare bilă uniform pe partea de jos și în sus a unei cani de mini-brioșe fără grăsime pentru a forma o coajă de patiserie (folosiți o bucată de folie de plastic pentru a preveni lipirea aluatului de degete). Se răcește până se umple.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
Cookie-uriCookie-uri
UntUnt
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună zahărul brun, untul, oul, vanilia și sarea până se omogenizează, apoi amestecați nucile de pin. Umpleți fiecare coajă de patiserie cu aproximativ 2 lingurițe de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
Zahăr BrunZahăr Brun
Nuci De PinNuci De Pin
VanilieVanilie
UntUnt
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Coaceți ciucuri până când umplutura clocotește și patiseria este maro aurie, 12 până la 15 minute. Rulați un cuțit subțire ascuțit în jurul marginii fiecărei produse de patiserie, apoi transferați tigaia (cu fursecuri) într-un suport pentru a se răci 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
4
Scoateți ciucurile din tigăi și transferați-le în raft pentru a se răci complet. Faceți mai multe ciucuri cu aluatul rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
1
Tassies păstrează, stratificat între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista