Citrus Crostata
Această rețetă servește 8. O porție conține 531 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Dacă $1.09 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Citrus Crostata ar putea fi o mare vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, extractul de vanillan, coaja de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fig Crostata, Crostata De Morcovi, și Apple Crostata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru gem: puneți o sită peste un bol mediu. Tăiați capetele din portocale, apoi tăiați coaja și miezul. Lucrând peste castron pentru a prinde sucul, tăiați de-a lungul membranei de pe ambele părți ale fiecărui segment portocaliu cu un cuțit de decojit și lăsați segmentele să cadă în sită. Strângeți sucul din membranele rămase în castron.
Scoateți segmentele din grapefruit în același mod și stoarceți sucurile din membranele rămase în castron.
Scoateți segmentele de la 1 lămâie și stoarceți sucul din membranele rămase în castron. Strângeți sucul din lămâia rămasă în castron.
Așezați segmentele de citrice, sucurile, zahărul și săgeata într-o cratiță medie. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare, apoi reduceți căldura și fierbeți până la grosime, 1 până la 1 1/2 ore.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei timp de 30 de minute, apoi se dă la frigider timp de 30 de minute.
Pentru crustă: în vasul unui robot de bucătărie, combinați făina, zahărul, sarea și coaja de lămâie. Puls până la amestec.
Adăugați untul și pulsul până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Combinați apa cu gheață și extractul de migdale. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat amestecul de apă și procesați până se formează aglomerări umede. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și formați-l într-o bilă. Aplatizați aluatul într-un disc și înfășurați în folie de plastic. Se răcește timp de 30 de minute.
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Pe o foaie mare de hârtie pergament, întindeți aluatul într-o rundă de 10 inci. Glisați aluatul și pergamentul pe o foaie mare și grea de copt. Îndoiți marginea aluatului pentru a face o margine, formând o rundă de 8 până la 9 inci. Îndoiți marginea ușor și ciupiți pentru a sigila orice fisuri din aluat. Înțepați fundul crustei cu o furculiță.
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 40 de minute.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă timp de 10 minute, apoi glisați o spatulă metalică sub crustă și îndepărtați pergamentul.
Lasă să se răcească complet.
Pentru topping: într-un castron mic, amestecați brânza mascarpone, zahărul, vanilia și zestele de portocale și lămâie până la neted.
Întindeți toppingul de mascarpone peste crusta răcită, apoi lingurați deasupra gemul de citrice.
Tăiați în pene și serviți.