Citrus Crostata

Citrus Crostata
Această rețetă servește 8. O porție conține 531 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Dacă $1.09 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Citrus Crostata ar putea fi o mare vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, extractul de vanillan, coaja de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fig Crostata, Crostata De Morcovi, și Apple Crostata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru gem: puneți o sită peste un bol mediu. Tăiați capetele din portocale, apoi tăiați coaja și miezul. Lucrând peste castron pentru a prinde sucul, tăiați de-a lungul membranei de pe ambele părți ale fiecărui segment portocaliu cu un cuțit de decojit și lăsați segmentele să cadă în sită. Strângeți sucul din membranele rămase în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți segmentele din grapefruit în același mod și stoarceți sucurile din membranele rămase în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți segmentele de la 1 lămâie și stoarceți sucul din membranele rămase în castron. Strângeți sucul din lămâia rămasă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați segmentele de citrice, sucurile, zahărul și săgeata într-o cratiță medie. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare, apoi reduceți căldura și fierbeți până la grosime, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se lasă să se răcească la temperatura camerei timp de 30 de minute, apoi se dă la frigider timp de 30 de minute.
6
Pentru crustă: în vasul unui robot de bucătărie, combinați făina, zahărul, sarea și coaja de lămâie. Puls până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați untul și pulsul până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
8
Combinați apa cu gheață și extractul de migdale. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat amestecul de apă și procesați până se formează aglomerări umede. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și formați-l într-o bilă. Aplatizați aluatul într-un disc și înfășurați în folie de plastic. Se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Pe o foaie mare de hârtie pergament, întindeți aluatul într-o rundă de 10 inci. Glisați aluatul și pergamentul pe o foaie mare și grea de copt. Îndoiți marginea aluatului pentru a face o margine, formând o rundă de 8 până la 9 inci. Îndoiți marginea ușor și ciupiți pentru a sigila orice fisuri din aluat. Înțepați fundul crustei cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă timp de 10 minute, apoi glisați o spatulă metalică sub crustă și îndepărtați pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Lasă să se răcească complet.
14
Pentru topping: într-un castron mic, amestecați brânza mascarpone, zahărul, vanilia și zestele de portocale și lămâie până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Întindeți toppingul de mascarpone peste crusta răcită, apoi lingurați deasupra gemul de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
GemGem
16
Tăiați în pene și serviți.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista