Citrus Crostata

Citrus Crostata
Această rețetă servește 8. O porție conține 531 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Dacă $1.09 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Citrus Crostata ar putea fi o mare vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, extractul de vanillan, coaja de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fig Crostata, Crostata De Morcovi, și Apple Crostata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru gem: puneți o sită peste un bol mediu. Tăiați capetele din portocale, apoi tăiați coaja și miezul. Lucrând peste castron pentru a prinde sucul, tăiați de-a lungul membranei de pe ambele părți ale fiecărui segment portocaliu cu un cuțit de decojit și lăsați segmentele să cadă în sită. Strângeți sucul din membranele rămase în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scoateți segmentele din grapefruit în același mod și stoarceți sucurile din membranele rămase în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Scoateți segmentele de la 1 lămâie și stoarceți sucul din membranele rămase în castron. Strângeți sucul din lămâia rămasă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați segmentele de citrice, sucurile, zahărul și săgeata într-o cratiță medie. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare, apoi reduceți căldura și fierbeți până la grosime, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se lasă să se răcească la temperatura camerei timp de 30 de minute, apoi se dă la frigider timp de 30 de minute.
6
Pentru crustă: în vasul unui robot de bucătărie, combinați făina, zahărul, sarea și coaja de lămâie. Puls până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați untul și pulsul până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
8
Combinați apa cu gheață și extractul de migdale. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat amestecul de apă și procesați până se formează aglomerări umede. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și formați-l într-o bilă. Aplatizați aluatul într-un disc și înfășurați în folie de plastic. Se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
9
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Pe o foaie mare de hârtie pergament, întindeți aluatul într-o rundă de 10 inci. Glisați aluatul și pergamentul pe o foaie mare și grea de copt. Îndoiți marginea aluatului pentru a face o margine, formând o rundă de 8 până la 9 inci. Îndoiți marginea ușor și ciupiți pentru a sigila orice fisuri din aluat. Înțepați fundul crustei cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă timp de 10 minute, apoi glisați o spatulă metalică sub crustă și îndepărtați pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Lasă să se răcească complet.
14
Pentru topping: într-un castron mic, amestecați brânza mascarpone, zahărul, vanilia și zestele de portocale și lămâie până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Întindeți toppingul de mascarpone peste crusta răcită, apoi lingurați deasupra gemul de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
GemGem
16
Tăiați în pene și serviți.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista