Citrice Usturoi Afine Pui

Citrice Usturoi Afine Pui
Citrus usturoi Cranberry pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 635 calorii, 27G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, sos de salată catalina, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 41%. Rețete similare sunt Pui De Citrice De Afine, Pui Prăjit Cu Citrice-Usturoi, și Soia Friptă, Usturoi, Pui De Citrice.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt 8x11 cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați pieptul de pui într-un singur strat în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se amestecă pansamentul Catalina și coaja de portocală într-un castron și se toarnă peste tot puiul, acoperind complet carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pansamente CatalinaPansamente Catalina
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați pachetul de supă de ceapă se amestecă uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Pui întregPui întreg
5
Deschideți cutia de sos de afine și amestecați-o cu o furculiță pentru a o rupe într-o consistență ușor groasă. Puneți sosul de afine peste pieptul de pui și presărați cu bucăți de roșii uscate la soare, usturoi și piper negru. Acoperiți vasul cu folie; tăiați un mic orificiu în partea superioară a foliei pentru abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sos De AfineSos De Afine
Piper NegruPiper Negru
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute; îndepărtați folia și coaceți încă 25 până la 30 de minute, ungând ocazional cu sucuri de tigaie și pansament. Când ați terminat, carnea de pui nu va mai fi roz în interior și sucurile vor curge limpede. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a unui sân ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (75 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PuiCarne De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista