Citrice Trio Unt Scufundare Cookie-Uri Mock2

Citrice Trio Unt Scufundare Cookie-Uri Mock2
Citrice Trio unt scufundare cookie-uri Mock2 necesită aproximativ 44 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 94 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 60. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica făină, unt, finley ras coaja de la 1 1emon, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Rulouri de primăvară și ouă cu trio de sosuri asiatice, Cookie-Uri Cu Unt De Citrice, și Un Trio de fursecuri de migdale fără făină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați untul, crema de brânză, zahărul și vanilia în vasul unui mixer de suport. Bateți la viteză medie-mare până la crem, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Într-un castron separat, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea. La cea mai mică viteză, adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, doar până la amestecare. Împărțiți aluatul în 3 boluri și amestecați ușor diferitele zesturi dintre boluri, făcând 3 bătăi cu aromă de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Răzuiți fiecare aluat într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de 1/4 inci sau o pungă de plastic robustă, cu colțul tăiat. Țevi benzi lungi de 2 inci, la aproximativ 2 inci distanță, pe o foaie de copt rece necăptușită.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Coaceți timp de 12 până la 14 minute sau până se rumenesc. Repetați cu celelalte loturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe foaia de copt câteva minute înainte de a scoate cu o spatulă pentru a se răci complet pe raftul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Serviți cu ceai sau cafea, sau doar ciuguliți...dependență!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
CeaiCeai
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați margarina, crema de brânză vegană, zahărul și vanilia în vasul unui mixer de suport. Bateți la viteză medie-mare până la crem, aproximativ 1 minut. (Amestecul va arăta puțin separat în acest moment. Nu vă faceți griji, se reunesc - răzuiți părțile laterale ale bolului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cremă VeganăBrânză Cremă Vegană
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Într-un castron separat, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea. La cea mai mică viteză, adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, doar până la amestecare. Împărțiți aluatul în 3 boluri și amestecați ușor diferitele zesturi dintre boluri, făcând 3 bătăi cu aromă de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Răzuiți fiecare aluat într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de 1/4 inci sau o pungă de plastic robustă, cu colțul tăiat. Pipe 2-inch benzi lungi despre 2-inch afară pe o foaie de copt necăptușit rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Coaceți timp de 12 până la 14 minute sau până se rumenesc. Repetați cu celelalte loturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe foaia de copt câteva minute înainte de a scoate cu o spatulă pentru a se răci complet pe raftul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Serviți cu ceai sau cafea, sau doar ciuguliți...dependență!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
CeaiCeai
DificultateExpert
Gata În44 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista