Cireșe sotate cu Grappa și migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cireșele sotate cu Grappan și migdale. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, lacto ovo vegetarian și FODMAP are 327 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork necesită bețișoare de scorțișoară, migdale, grappa și scorțișoară măcinată. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați Varză de Bruxelles saut cu cireșe uscate și migdale, Scaloppine de rață cu cireșe uscate și Grappa, și Cireșe Cu Ricotta Și Migdale Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
După ce am petrecut ceva timp în sudul Franței, am ajuns să iubesc cu adevărat anumite fructe și nuci amestecate împreună în deserturi. Poate pentru că migdalele și cireșele sunt de fapt ambele fructe, simt că aparțin împreună. Sau poate, pur și simplu, combinația de arome a acestor 2 ingrediente le face perfecte (și finisaj simplu) pentru orice masă. Poate fi asociat cu un sorbet sau înghețată, în funcție de starea ta de spirit.
Încălziți o tigaie cu fund greu la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de unt și migdalele. Se amestecă pentru a acoperi nucile cu untul.
Adăugați scorțișoara măcinată și aruncați pentru a acoperi. Toast până parfumat.
Transferați migdalele într-un castron și puneți-le deoparte.
Puneți tigaia la foc mediu și lăsați-o să se încălzească din nou, aproximativ 1 minut.
Adăugați restul de 1 lingură de unt și aruncați cireșele. Se amestecă zahărul și bețișoarele de scorțișoară. Gatiti 1 minut, amestecand astfel zaharul se dizolva, apoi scoateti tigaia de pe foc. Adăugați cu grijă Grappa și readuceți cu grijă tigaia la foc. Faceți un pas înapoi, deoarece alcoolul poate face ca tigaia să se aprindă ușor. Se amestecă și se continuă gătitul până când lichidul devine oarecum siropos, încă 1 până la 2 minute
Scoateți bețișoarele de scorțișoară.
Aranjați cireșele în 4 până la 6 boluri, acoperiți cu migdale, un strop de Grappa și o lingură generoasă de sorbet de lămâie.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Ferrari Perle. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
![Ferrari Perle]()
Ferrari Perle
Galben-pai cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și note de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.