Cireșe Jubilee-Șuncă Glazurată Cu Piper Negru
Cherry Jubilee - sunca glazurata cu piper negru ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 3,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 99G de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1380 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți piper, garnituri: cireșe, conserve de cireșe și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cherry Jubilee, Cherry Jubilee, și Cherry Jubilee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea de pe șuncă și tăiați grăsimea la grosimea de 1/4 inch. Faceți tăieturi superficiale în grăsime la o distanță de 1 inch într-un model de diamant.
Așezați șunca într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu; adăugați bulion în tigaie.
Se amestecă împreună conservele și următoarele 5 ingrediente într-o cratiță; se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți, amestecând constant, 5 minute sau până când amestecul este ușor redus. Acoperiți și răciți jumătate din amestecul de cireșe până când este gata de servit.
Ungeți șunca cu jumătate de amestec de cireșe.
Coaceți șunca la 275 pe raftul inferior al cuptorului 4 ore până la 4 ore și 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 148, ungând cu amestecul de cireșe rămas la fiecare 30 de minute.
Lăsați șunca să stea cu 15 minute înainte de feliere.
Dacă doriți, reîncălziți amestecul de cireșe răcit rezervat.
Serviți șuncă cu amestec de cireșe rezervat și muștar.
Notă: Am testat cu conserve de cireșe Smucker și Smithfield din lemn de esență tare afumat, șuncă gata de gătit.