Cireșe fără Gluten și cremă Devil ' s Food Cake

Cireșe fără Gluten și cremă Devil ' s Food Cake
Această rețetă servește 16. Dacă $1.04 pe portie se încadrează în bugetul dvs., cireșe fără Gluten și cremă Devil ' s Food Cake ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 558 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză mascarpone, sare, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zucchini fără Gluten-tort de gustări Devil ' s Food, Prăjituri alimentare ale diavolului Earl Grey cu cireșe, și Tort de mâncare al diavolului cu umplutură de cremă de Mocha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai al tăvii rotunde de tort de 9 inci. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, cafea instant, apă, 1/2 cană de unt și ouăle cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea InstantCafea Instant
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Formă De TortFormă De Tort
BolBol
CuptorCuptor
2
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți 45 până la 52 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie. Se răcește complet, partea de sus în sus, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Într-un castron mare, bateți 1 cană de unt nesărat, crema de brânză și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Adăugați brânză mascarpone, vanilie și sare; bate la viteză mică doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
VanilieVanilie
SareSare
6
Folosind cuțitul zimțat, tăiați tortul în jumătate orizontal pentru a face 2 straturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
7
Așezați stratul inferior, tăiat cu fața în sus, pe platoul de servire. Lingură jumătate de glazură pe stratul de tort; răspândiți cu atenție, creând un strat gros. Stratul superior mat cu jumătate din conservele de cireșe; răspândit pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CireșeConserve De Cireșe
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Așezați stratul rămas, tăiat cu fața în jos, peste umplutură. Acoperiți cu glazura rămasă; răspândiți cu grijă pentru a acoperi partea superioară. Lingura conservele rămase peste tort; răspândit pentru a acoperi. Dați la frigider cu cel puțin 2 ore înainte de servire. A se păstra ușor acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista