Cireșe fără Gluten și cremă Devil ' s Food Cake
Această rețetă servește 16. Dacă $1.04 pe portie se încadrează în bugetul dvs., cireșe fără Gluten și cremă Devil ' s Food Cake ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 558 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză mascarpone, sare, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zucchini fără Gluten-tort de gustări Devil ' s Food, Prăjituri alimentare ale diavolului Earl Grey cu cireșe, și Tort de mâncare al diavolului cu umplutură de cremă de Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai al tăvii rotunde de tort de 9 inci. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, cafea instant, apă, 1/2 cană de unt și ouăle cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 45 până la 52 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie. Se răcește complet, partea de sus în sus, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mare, bateți 1 cană de unt nesărat, crema de brânză și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos.
Adăugați brânză mascarpone, vanilie și sare; bate la viteză mică doar până se omogenizează.
Folosind cuțitul zimțat, tăiați tortul în jumătate orizontal pentru a face 2 straturi.
Așezați stratul inferior, tăiat cu fața în sus, pe platoul de servire. Lingură jumătate de glazură pe stratul de tort; răspândiți cu atenție, creând un strat gros. Stratul superior mat cu jumătate din conservele de cireșe; răspândit pentru a acoperi.
Așezați stratul rămas, tăiat cu fața în jos, peste umplutură. Acoperiți cu glazura rămasă; răspândiți cu grijă pentru a acoperi partea superioară. Lingura conservele rămase peste tort; răspândit pentru a acoperi. Dați la frigider cu cel puțin 2 ore înainte de servire. A se păstra ușor acoperit la frigider.