Cires-Lime Cizmar cu vanilie Cr fra fra fra fra fra fra biscuiti

Cherry-Var Tartă cu Vanilie Creme Fraîche Biscuiți ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,19 USD pe porție. Acest desert are 410 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de praf de copt, lapte, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, Prăjită Smochine Cu Vanilie Crème Fraîche, și Căpșuni balsamice cu miere cu vanilie bătută Cr Aproxme fra aprox. che pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziția 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 450 F. Se amestecă zahărul brun, amidonul de porumb și sarea într-o tigaie mare antiaderentă; se amestecă 1/2 cană de apă. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul și amidonul de porumb.
Adăugați cireșe; aduceți la fierbere, răzuind părțile laterale ale tigaiei și amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți până când amestecul se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă sucul de lămâie și coaja de tei.
Transferați umplutura în vasul de copt din sticlă de 11x7x2 inci.
Așezați vasul pe foaia de copt cu margini.
Bateți făina, 1/4 cană de zahăr, praful de copt și sarea într-un castron mediu.
Bateti CR ampermormme fra fra, vanilie, și coaja de tei într-un castron mic.
Adăugați CR amestec fra fra amestec la ingredientele uscate; se amestecă cu furculita doar până când aluatul începe să vină împreună. Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă și frământați doar până când aluatul se ține împreună, aproximativ 6 rotații. Aduna aluatul în rotund; pat outto 1/2-inch grosime. Folosind tăietor de biscuiți de 3 inci sau tăietor de prăjituri înmuiat în făină, tăiați rondele. Adunați resturile de aluat împreună; bateți până la grosimea de 1/2 inch și tăiați mai multe runde de aluat pentru un total de
Transferați rundele pe o altă foaie de copt cu margini; periați blaturile ușor cu lapte, apoi presărați cu restul de 1 lingură de zahăr.
Așezați cireșele pe foaia de copt în treimea inferioară a cuptorului și biscuiții în treimea superioară a cuptorului.
Coaceți până când cireșele clocotesc și biscuiții sunt aurii, aproximativ 17 minute.
Împărțiți cireșele calde în 6 boluri; acoperiți fiecare cu 1 biscuit și serviți.