Cipollini ceapă și fenicul friptură

Cipollini ceapă și fenicul friptură
Ceapa Cipollini și friptura de fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.19 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 523 calorii, 46G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 10. Un amestec de friptură de vită, bulbi de fenicul, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine și unt ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 57 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Skate Cu Vin Fiert Cipollini Și Fenicul, Curcan Prăjit Cu Carne De Vită Cu Ceapă Piment XVN & Fennel Cu Sos De Ceapă, și Cipollini Ceapa Hummus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru frecare: într-un castron mic, amestecați rozmarinul, cimbrul, uleiul, sarea și piperul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. uscați carnea de vită cu prosoape de hârtie și frecați pe toate părțile cu freca de plante. Într-o oală grea de 6 litri sau cuptor olandez, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Scoateți carnea de vită și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Adăugați uleiul rămas, ceapa, morcovii și feniculul în oală. Condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut până când este aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Adăugați sherry-ul și răzuiți bucățile maro care se agață de fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se amestecă bulionul și frunzele de dafin. Întoarceți carnea de vită și orice sucuri în oală și aduceți lichidele la fierbere. Acoperiți vasul și transferați-l în cuptor. Gătiti până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 4 ore, întorcând carnea de vită la jumătate și adăugând bulion suplimentar, după cum este necesar, pentru a menține carnea de vită la jumătate acoperită cu lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Transferați carnea de vită pe o tăietură. Cort cu folie și lăsați să stea timp de 15 minute. Lingurați orice exces de grăsime din partea superioară a sucurilor de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Scoateți frunzele de dafin și aruncați-le. Folosind un blender de imersie, amestecați legumele și sucurile de gătit împreună până se omogenizează. (Legumele pot fi, de asemenea, piure într-un blender). Condimentează cu sare și piper, după gust. Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1 inch și așezați-o pe un platou. Puneți o parte din sos peste carne și serviți sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 57 m.
Porții10
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista