Ciorbă Elvețiană sotată cu slănină
Chard elvețian sote cu slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 171 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 118 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bietă elvețiană, ulei de măsline, ciorbă de legume și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 72%. Rețete similare includ Saut Marmeladă Elvețiană Saut, Chard Elvețian Sotat, și Chard Elvețian Sotat.
Instrucțiuni
Înveliți ușor o tigaie mare de sote cu ulei de măsline și adăugați slănina tăiată cubulețe, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit. Aduceți tigaia la foc mediu-mare. Când usturoiul a devenit un maro auriu minunat, scoateți-l din tigaie și aruncați-l. În acest moment slănina ar trebui să înceapă să devină maro și crocantă.
Adăugați tulpinile de smog elvețian și bulionul și gătiți până când bulionul s-a evaporat în cea mai mare parte.
Adăugați frunzele de smog elvețian și sotati până se ofilesc. Se condimentează cu sare.