Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fasole Pinto/șuncă. Această rețetă servește 16. O porție conține 383 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de smântână, țelină, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza oțet ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciorba de fasole Pinto a lui Pappasito, Supă Mexicană De Fasole Pinto, și Supă de fasole Pinto cu Chile roșie și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Spălați și sortați fasolea. Se înmoaie în apă rece peste noapte; se scurge. Într-o mare 8-qt. supa ceainic, combina fasole, morcovi, ceapa, telina, usturoi, carne și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi ingredientele cu 2 in. se fierbe, parțial acoperit, timp de 2-1/2 ore sau până când fasolea este fragedă, adăugând mai multă apă după cum este necesar. Când fasolea este fragedă;scoateți carnea în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Pentru a face Csipetke, amestecați făina, sarea, oul și uleiul în aluat rigid; lăsați să se odihnească 30 de minute. Împărțiți în patru părți. Aplatizați fiecare parte și ciupiți bucăți de dimensiunea unei gropi de cireșe; rotiți între degete și aruncați în supă fierbinte. Gatiti 30 de minute. Amestecați în smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Se amestecă pătrunjelul și oțetul; reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Tăiați șunca rezervată în bucăți de mărimea mușcăturii; se amestecă în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură