Ciorbe De Miel Fierte Cu Măsline Verzi Și Caise

Ciorbe De Miel Fierte Cu Măsline Verzi Și Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gambele de miel fiert cu măsline verzi și caise. O porție conține 666 calorii, 45g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 6.51 pe portie. 3 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, cimbru, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Cozi de miel fierte cu caise uscate, prune și ghimbir confiat, Coadă de miel înăbușită cu portocale și măsline, și Pui fiert cu caise, măsline verzi și cuscus cu ierburi.

Instrucțiuni

1
În primul rând, doriți să marinați gambele de miel timp de câteva ore pentru a pătrunde cu adevărat în aroma profundă; vinul fragilizează și carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2
Puneți gambele într-un bol mare de sticlă și condimentați cu sare și piper. Rupeți cimbrul și rozmarinul cu mâinile pentru a elibera uleiurile și aruncați-le deasupra mielului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați coaja de lămâie, usturoiul, cuișoarele, scorțișoara, boabele de piper, frunzele de dafin și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Se toarnă sticla de vin, se acoperă și se dă la frigider timp de 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Aliniați câteva straturi de prosoape de hârtie pe tejghea. Trageți coapsele de miel din marinada de vin (rezervându-l pentru mai târziu) și așezați-le pe prosoapele de hârtie, acoperiți cu mai multe prosoape de hârtie și uscați carnea foarte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Puneți făina într-un platou mare și puțin adânc și condimentați-o cu o cantitate echitabilă de sare și piper. Dragați cojile de miel în făina condimentată; atingând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Shanks De MielShanks De Miel
7
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Puneți un cuptor olandez mare sau alt vas cu fund greu la foc mediu-mare și adăugați uleiul. Căutați coada de miel, întorcându-vă cu atenție cu clești, astfel încât toate părțile să aibă o culoare caramel maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
Shanks De MielShanks De Miel
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Stropiți cu puțin mai mult ulei, dacă este necesar. Faceți acest lucru în loturi dacă gambele sunt mari și arată aglomerate în oală. Tulpina marinata rezervarea vinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Adăugați vinul, rămânând 2 bețișoare de scorțișoară, rămânând 2 crenguțe de cimbru și lucrurile din marinată. Gatiti pana se reduce usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Se toarnă în stoc și se adaugă ceapa, morcovii, măslinele și caisele; se aduce la fierbere. Acoperiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Se introduce la cuptor pentru 2 1/2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Transferați gambele de miel pe un platou mare. Puneți ceapa, măslinele și caisele peste ele. Se strecoară sucurile de fiert și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Shanks De MielShanks De Miel
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
14
Se toarnă sosul peste platou și se servește cu niște pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista