Ciodă de porumb cu găluște
Cioara de porumb cu găluște este un fel principal lacto ovo vegetarian. O porție conține 610 calorii, 15 g de proteine și 29 g de grăsimi. Această rețetă servește 4 și costă 2,15 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, brânză cheddar, lapte și ardei chipotle în sos adobo. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu un scor de lingură de 54%, acest fel de mâncare este bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum găluște de porumb, ceai și cotija într-un bulion de porumb cu nucă de cocos, ciowder de porumb cu mazăre galbenă cu porumb dulce și chili cu găluște de porumb.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați bulionul, porumbul, cartofii, smântâna, ardeiul chipotle și sarea. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 3-5 minute.
Pentru găluște, într-un castron mic, combinați făina, mălaiul, praful de copt și sarea. Se amestecă laptele și brânza până se umezesc. Puneți cu linguri pe sodă fierbinte.
Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centrul unei găluște iese curată (nu ridicați capacul în timp ce fierbeți).
Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, Sani De Fazan Daca), Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Riesling, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Tipul Elementului De Meniu
Chowder de porumb în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.