Ciocolată și Butterscotch Chips Granola Baruri

Ciocolată și Butterscotch Chips Granola Baruri
Ciocolată și Butterscotch Chips Granola Baruri ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 201 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 45 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, unt, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Batoane de Cheesecake cu ciocolată cu chipsuri de Butterscotch și crustă fragilă Brownie {Lightened Up}, Batoane De Granola De Casă: Chipsuri De Ciocolată Și Nuci, și Batoane de Granola de casă cu migdale, fructe uscate și chipsuri de ciocolată neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați nucile pecan pe o foaie mare de copt și prăjiți nucile pecan timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Adăugați nuca de cocos pe foaia de copt și prăjiți împreună cu nucile pecan încă 4 minute sau până când nuca de cocos începe să se rumenească și nucile pecan devin aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Transferați într-un bol de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
5
Adăugați ovăzul și semințele de floarea soarelui pe foaia de copt și prăjiți aproximativ 8 minute, amestecând la fiecare 4 minute sau doar până când ovăzul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Floarea SoareluiSemințe De Floarea Soarelui
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Adăugați ovăzul și semințele prăjite în vasul cu nucile și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați orezul Krispies.Ridicați temperatura cuptorului la 450 de grade F și căptușiți o tigaie metalică de 9 de 13 inci cu folie antiaderentă.Amestecați sarea, untul, siropul de porumb, siropul de arțar și zahărul brun împreună într-o cratiță. Întoarceți focul la mediu și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați un termometru pentru bomboane în cratiță și lăsați amestecul să fiarbă la foc mediu, fără a amesteca, până când amestecul atinge 248 de grade F sau "etapa fermă a mingii" pe un termometru pentru prăjituri adânci sau bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se ia de pe foc și se toarnă rapid siropul peste ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
10
Adăugați vanilia și amestecați până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
11
Se toarnă în tigaie. Cu o foaie de folie antiaderentă, apăsați în jos plat.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Presărați chipsurile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
13
Puneți tigaia în cuptor și coaceți timp de 5 până la 6 minute la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Scoateți din cuptor. Vor fi fierbinți, bulbucați și moale.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Lăsați să se răcească timp de 8 până la 10 minute. Marcați barele pe jumătate pe lungime, apoi tăiați transversal pentru a face 14 până la 16 bare, în funcție de cât de slabe doriți. Nu separați (oricum vor fi prea moale).
16
Lăsați să se răcească încă o oră sau până când barele sunt la temperatura camerei. Trageți-le și înfășurați-le individual.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista