Ciocolată Presărată Creme Brulee

Ciocolată Presărată Creme Brulee
Ciocolata reteta stropit Creme Brulee ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 3 ore și 40 de minute. Această rețetă servește 6. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 565 calorii, 6g de proteine, și 43G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți smântână grea, gălbenușuri de ou, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Ciocolata Creme Brulee, și Ciocolata Creme Brulee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-o cratiță medie, încălziți smântâna, jumătate și jumătate și fasolea de vanilie la foc mediu doar până când ajunge la fierbere. Opriți imediat focul. Se lasă deoparte să se infuzeze timp de 10 minute. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou cu zahărul doar până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Amestecând constant, turnați treptat amestecul de cremă fierbinte. Se strecoară amestecul într-un ulcior pentru a-l netezi și pentru a îndepărta fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se toarnă amestecul în 4 până la 6 ramekine rezistente la cuptor și se aranjează într-o baie cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Presărați cremele cu așchii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
6
Coaceți în centrul cuptorului până aproape setat, dar încă jiggly în centru, 30 până la 40 de minute. (Crema va termina de gătit pe măsură ce se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Scoateți din Baia de apă și lăsați să se răcească 15 minute. Acoperiți bine fiecare ramekin cu folie de plastic, asigurându-vă că plasticul nu atinge suprafața cremei. La frigider cel puțin 2 ore sau până când este gata de servit. Când este gata de servit, preîncălziți un pui de carne la foarte fierbinte (sau aprindeți lanterna de bucătărie). Descoperă ramekins. Pentru a face acoperirea cu zahăr, turnați cât mai mult zahăr pe care îl puteți încadra pe partea de sus a 1 a cremelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Se toarnă zahărul rămas pe următoarea cremă. Repetați până când toate cremele sunt acoperite. Aruncați orice zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
9
Așezați ramekinele pe o foaie de copt și fierbeți până când zahărul este topit și bine rumenit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Se lasă să se răcească cu 1 minut înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista