Ciocolată-Pecan Caramel Mere

Ciocolată-Pecan Caramel Mere
Ciocolata-Pecan Caramel mere este un fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 516 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 2,02 USD pe porție. Este perfect pentru Halloween. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, ciocolată de brutar, nuci pecan de plantat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ciocolată, Caramel Și Pecan Muiată Mere, Dulce și sărat Bourbon scorțișoară Pecan Caramel mere + ciocolată burniță, și Mere umplute cu Pecan cu sos de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați merele, apoi uscați complet. (Notă: pentru ca sosul de caramel să se lipească de mere, merele trebuie să fie bine răcite înainte de spălare, uscare și scufundare în sosul de caramel.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
MărMăr
2
Introduceți băț pop din lemn în capătul tulpinii fiecărui măr. Caramele cu microunde și apă în vas mare de sticlă cu microunde la înălțime 2 până la 2-1/2 min. sau până când caramelele sunt complet topite și amestecul este bine amestecat când este agitat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane CaramelBomboane Caramel
MărMăr
ApăApă
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Acoperiți placa mare cu pergament; pulverizați cu spray de gătit. Înmuiați merele, câte 1, în sos de caramel, întorcându-se pentru a acoperi uniform fiecare măr. Țineți mărul înmuiat peste castron pentru a lăsa excesul de caramel să picure înapoi în castron. Înmuiați merele în nucă de cocos; așezați pe farfuria pregătită. La frigider 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Spray De GătitSpray De Gătit
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Nucă De CocosNucă De Cocos
MărMăr
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Topiți ciocolata albă cu ciocolată semi-dulce conform instrucțiunilor de pe ambalaj; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
5
Stropiți peste mere. Apăsați nucile în ciocolată. Reveniți la placa pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
MărMăr
NuciNuci
6
Dați la frigider 1 oră sau până când caramelul este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
7
Scoateți merele din frigider 15 min. înainte de servire. (Notă: merele Caramel pot fi refrigerate cu până la 2 zile înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
MărMăr
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții5
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista