Ciocolată Mascarpone umplute pâine prăjită franceză cu sirop de căpșuni
Ciocolata Mascarpone umplute pâine prăjită franceză cu sirop de căpșuni ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 750 calorii, 15g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brioșă de o zi, smântână grea, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 145 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciocolată Mascarpone umplute pâine prăjită franceză cu sirop de căpșuni, Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Căpșuni Mascarpone, și Pâine prăjită franceză umplută cu căpșuni-mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Nota bucătarului: Mascarpone este similar cu crema de brânză ca aromă (dar mai bună) și are consistența potrivită. Este o bază excelentă pentru această umplutură delicioasă super-ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Mascarpone
Baza
3
Combinați mascarpone, smântână grea, coajă de portocală și zahăr într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Coaja De Portocala
Mascarpone
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați ciocolata topită și amestecați până când toate ingredientele sunt încorporate. Folosind o spatulă offset sau un cuțit de unt, luați o lingură generoasă din umplutura de ciocolată-mascarpone, aproximativ 2 linguri, și lăsați-o pe 1 felie de brioșă, apoi acoperiți cu o altă felie de brioșă. Repetați cu feliile rămase și umplutura; veți face 6 sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Ciocolata
Brioșă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Cuțit De Unt
5
Într-un vas puțin adânc, amestecați ouăle și jumătate și jumătate pentru a face o baie de ouă. (Dacă nu aveți jumătate și jumătate, laptele sau smântâna grea vor funcționa bine.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Preîncălziți o plită antiaderentă sau o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie, mișcându-l pentru a acoperi suprafața. Înmuiați fiecare sandviș în baia de ouă, întorcându-vă pentru a acoperi și înmuiați ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Așezați sandvișul pe grătarul fierbinte. (
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Așezați doar câte sandvișuri se vor potrivi cu ușurință pe grătar, nu supraaglomerați.) Gatiti, in loturi, pana devin aurii, 2 pana la 3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Transferați sandvișurile într-un platou sigur pentru cuptor și acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
12
Se introduce la cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Adăugați mai mult unt pe grătar, după cum este necesar, și gătiți sandvișurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Tăiați sandvișurile în diagonală în jumătate și serviți 2 până la 3 jumătăți de persoană. Pudrați sandvișul cu zahărul cofetarilor și radeți ciocolata deasupra. Puneți o porție generoasă de sirop de căpșuni peste sandvișuri sau serviți alături pentru ca oaspeții dvs. să se servească singuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Căpșuni
Ciocolata
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
15
Într-o cratiță mare la foc mare, adăugați căpșunile și zahărul. (O cratiță mare este necesară doar în cazul în care siropul de căpșuni începe să fiarbă părțile laterale.) Dacă căpșunile nu sunt atât de coapte sau dulci pe cât doriți, adăugați 1/3 cană mai mult zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Zahăr
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
16
Adăugați 2/3 cană de apă, siropul de porumb și sarea de mare în tigaie. Se amestecă împreună până se dizolvă zahărul. Se aduce la fierbere și se fierbe aproximativ 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Sare De Mare
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
17
Strecurați căpșunile și continuați să fierbeți lichidul până când amestecul s-a îngroșat până la o consistență siropoasă, încă 8 până la 10 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se adaugă căpșunile înapoi în cratiță. Amestecați ușor pentru a acoperi căpșunile în sirop. (Siropul poate fi păstrat într-un recipient etanș la frigider timp de până la 1 săptămână sau răcit și congelat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Suc De Lămâie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
18
Nota bucătarului: pentru opțiunea unui iubitor de portocale, folosiți suc proaspăt de portocale în loc de suc de lămâie pentru a termina siropul. Alternativ, pentru un sos bogat, prietenos cu adulții, adăugați un strop de lichior de portocale, precum Grand Marnier, în sos. Deși alcoolul nu se va găti complet, majoritatea o vor face dacă sunt gătite câteva minute mai mult.