Ciocolată Fără Gluten Se Încrețește
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și hor d ' oeuvre vegetarian? Crăpăturile de ciocolată fără Gluten ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 72 de porții cu 49 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, zahăr granulat, ciocolată de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciocolată Fără Gluten Se Încrețește, Fudge Fără Gluten Se Încrețește, și Fudge Fără Gluten Se Încrețește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați uleiul, ciocolata, zahărul și vanilia. Se amestecă ouăle, pe rând. Se amestecă amestecul Bisquick până se formează aluatul. Capac; frigider cel puțin 3 ore.
Încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți foile de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit. Aruncați aluatul cu lingurițe în zahăr pudră; rotiți-vă pentru a acoperi și forma în bile.
Așezați la aproximativ 2 inci distanță pe foile de prăjituri.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când nu rămâne aproape nicio amprentă când este atinsă ușor în centru. Scoateți imediat din foile de cookie pe rafturile de răcire.