Ciocolată Căpșuni Shortcakes
Ciocolata Strawberry Shortcakes este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă servește 25. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, smântână grea, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ciocolată Căpșuni Shortcakes, Ciocolată Căpșuni Shortcakes, și Ciocolată Căpșuni Shortcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°. aliniați o foaie mare de copt cu pergament. Cerneti cacao, faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea si 1/4 cana de zahar intr-un bol mare.
Adăugați unt și frecați cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Se amestecă laptele până se formează un aluat dur. Nu amestecați prea mult. Împărțiți aluatul în 4 porții egale (câte 1/3 cană fiecare). Formați ușor în movile; presărați blaturile cu zahăr.
Transferați pe foaia de copt și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 12 până la 14 minute.
Transferați biscuiții într-un suport de sârmă și lăsați să se răcească.
Aruncați căpșunile și 1/4 cană de zahăr într-un bol.
Se lasă să stea la temperatura camerei, amestecând ocazional, până se formează sucuri, aproximativ 30 de minute. Folosind un mixer de mână pe mare, frișcă și 2 linguri. zahăr într-un castron mare până se formează vârfuri moi.
Folosind un cuțit zimțat, feliați fiecare biscuit pe jumătate orizontal și așezați 1 jumătate inferioară pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Lingura 1/4 din amestecul de fructe de padure pe fiecare fund. Dollop cu frișcă și deasupra cu jumătățile de biscuiți rămase.