Ciocolată Cu Lichior De Zmeură

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați ciocolatele cu lichior de zmeură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 117 calorii. Această rețetă servește 32. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semidulce, smântână, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Ciocolată Crudă Cu Zmeură, Cum se face lichior de zmeură pentru un Cosmopolitan de zmeură, și Punch de șampanie cu lichior de zmeură și portocală.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, smântâna, siropul de porumb și 1/2 cană de apă într-o cratiță grea medie-mare. Se fierbe la foc mediu-mare, amestecând constant cu lingura de lemn până se dizolvă zahărul. Clip termometru bomboane la partea de cratiță.
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand termometrul ajunge la 240 de minute (Etapa soft-ball), 20 pana la 30 de minute. Urmăriți cu atenție amestecul. Dacă bule prea aproape de suprafața cratiței, amestecați ușor până se retrage.
Scoateți cratița de pe foc. Se răcește, fără agitare, până la 110 de minute, aproximativ 40 de minute.
Adăugați lichior de zmeură și bateți cu lingura de lemn până când amestecul de fondant este cremos, gros și destul de rigid, 10 până la 12 minute.
Formați fondantul în bile de 1 inch și aranjați pe foaia de copt tapetată cu hârtie de ceară.
Lăsați să stea până se usucă și ferm, aproximativ 30 de minute.
Topiți ciocolata și scurtarea legumelor în vasul rezistent la căldură, așezat peste tigaia cu apă clocotită. Când ciocolata este complet topită și netedă scoateți vasul din tigaie. Folosind două furci, rotiți cu grijă bilele în ciocolată. Întoarceți bilele pe foaia de copt tapetată cu hârtie de ceară și lăsați să stea până se usucă, aproximativ 2 ore. Depozitați, bine acoperit, într-un loc răcoros timp de până la două săptămâni.