Ciocolată Citrice Biscotti
Ciocolata citrice Biscotti ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 116 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 36. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, coajă de lămâie, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Mix Citrice Biscotti, Biscotti Cu Ciocolată Cu Caramel Cu Ciocolată, și Biscotti De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Aliniați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Amestecați făina, făina de porumb, praful de copt și sarea într-un bol mare. Folosind un mixer electric, bateți ouăle și zahărul într-un alt bol mare până la galben pal și pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați zestele de portocale și lămâie la ingredientele uscate.
Adăugați amestecul de făină în ouă și zahăr și bateți doar până se amestecă (aluatul va fi moale și lipicios).
Folosind o spatulă de cauciuc, transferați aluatul pe foaia de copt pregătită, formând două movile distanțate uniform. Umpleți-vă mâinile cu apă și formați aluatul în două bușteni de 11 pe 4 inci.
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 35 de minute. Răciți buștenii timp de 5 minute. Folosind un cuțit zimțat, tăiați buștenii transversal în felii diagonale groase de 1/2 inci. Aranjați biscotti tăiați cu fața în jos pe aceeași foaie de copt.
Coaceți până când biscotti sunt palizi și aurii, aproximativ 25 de minute. Răciți biscotti pe foaia de copt timp de 5 minute. Folosind o spatulă metalică, transferați biscotti într-un suport și răciți complet.
Topiți chipsurile de ciocolată în cuptorul cu microunde, amestecând la fiecare 20 de secunde, aproximativ 1 1/2 minute în total. Scufundați 1 parte tăiată a fiecărui biscotti în ciocolata topită. Scuturați ușor excesul de ciocolată.
Așezați biscotti, cu ciocolată în sus, pe foaia de copt. La frigider până când ciocolata este fermă, aproximativ 35 de minute. Înmuiați o perie de patiserie în cacao, apoi periați ușor cacao peste ciocolată pe fiecare biscotti.
Biscotti pot fi făcuți înainte. Păstrați-le într-un recipient etanș până la 4 zile sau înfășurați-le în folie și congelați în pungi de plastic resigilabile până la 3 săptămâni.