Ciocolată-Alune Meringue Kisses
Ciocolata-alune meringue Kisses este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 48 și costă 5 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 24 calorii. Mergeți la magazin și ridicați alune, amidon de porumb, strop de sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ciocolată Meringue Kisses, Tort de bezea cu alune și ciocolată, și Tort de bezea cu ciocolată și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin.
Combinați amestecul de alune, 1/4 cană zahăr pudră și amidon de porumb într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Așezați albușurile de ou, crema de tartru și sarea într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor amestecul de alune și vanilie în amestecul de ouă.
Acoperiți două foi de copt cu hârtie pergament. Puneți amestecul de albuș de ou într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch. Țeavă 48 (1 1/2-inch-rotund) movile pe foi de copt pregătite.
Coaceți la 325 timp de 25 de minute sau până când bezeaua este gata și uscată la atingere. (Bezeaua se face atunci când suprafața este uscată și bezeaua poate fi îndepărtată de pe hârtie fără a se lipi de degete.) Opriți cuptorul; deschideți parțial ușa cuptorului. Se răcește meringues în cuptor 30 de minute.
Scoateți din cuptor; îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie.