Ciocolată-Alune Meringue Kisses

Ciocolată-Alune Meringue Kisses
Ciocolata-alune meringue Kisses este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 48 și costă 5 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 24 calorii. Mergeți la magazin și ridicați alune, amidon de porumb, strop de sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ciocolată Meringue Kisses, Tort de bezea cu alune și ciocolată, și Tort de bezea cu ciocolată și alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Combinați amestecul de alune, 1/4 cană zahăr pudră și amidon de porumb într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Așezați albușurile de ou, crema de tartru și sarea într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor amestecul de alune și vanilie în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
AluneAlune
VanilieVanilie
OuăOuă
6
Acoperiți două foi de copt cu hârtie pergament. Puneți amestecul de albuș de ou într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch. Țeavă 48 (1 1/2-inch-rotund) movile pe foi de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Movile BarMovile Bar
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Sac De PatiserieSac De Patiserie
7
Coaceți la 325 timp de 25 de minute sau până când bezeaua este gata și uscată la atingere. (Bezeaua se face atunci când suprafața este uscată și bezeaua poate fi îndepărtată de pe hârtie fără a se lipi de degete.) Opriți cuptorul; deschideți parțial ușa cuptorului. Se răcește meringues în cuptor 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor; îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista