Ciocolată albă și mentă cookie fragil

Ciocolată albă și mentă cookie fragil
Ciocolata alba si menta cookie fragil necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 200 de calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Batoane De Biscuiți Cu Zahăr De Mentă Cu Ciocolată Albă Fără Coacere, Ciocolată Butterscotch Cookie Fragil, și Ciocolata Caramel Cookie Fragil pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți de hârtie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți untul topit, ambele zaharuri și vanilia într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină până se omogenizează. Se amestecă 1 cană de ciocolată albă tocată și 1/2 cană de bomboane de mentă zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Peppermint CrunchPeppermint Crunch
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
VanilieVanilie
UntUnt
BomboaneBomboane
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Transferați aluatul pe foaia pregătită. Apăsați aluatul într-un dreptunghi de 14x8 inci, cu grosimea de aproximativ 3/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Coaceți prăjitura până când blatul este ferm și auriu închis, aproximativ 30 de minute. Se răcește pe foaie 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați în raft; se răcește complet.
7
Se amestecă restul de ciocolată albă în partea de sus a cazanului dublu peste apă abia fierbinte până se topește și se omogenizează. Folosind o lingură mică, stropiți aproximativ jumătate din ciocolata topită în linii subțiri peste cookie-ul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
8
Presărați bomboanele de mentă zdrobite rămase peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Peppermint CrunchPeppermint Crunch
CiocolataCiocolata
BomboaneBomboane
9
Stropiți deasupra ciocolata albă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
10
Se lasă să stea până se stabilește ciocolata albă, aproximativ 1 oră. Rupeți cookie - ul în bucăți neregulate de 2 până la 3 inci. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista