Ciocolată Albă-Pâine De Afine Cu Gheață
Pâinea de afine cu ciocolată albă este o vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 12. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 264 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, praf de copt, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Cu Afine Cu Ciocolată Albă, Pâine Cu Afine Cu Ciocolată Albă Cu Gheață, și Pâine De Afine Cu Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. grăsime de Jos numai de 8x4-inch Pâine pan. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă bine. Se amestecă afine.
Într-un castron mic, combinați 3/4 cană jumătate și jumătate, coaja de portocală și ouăle; bate bine.
Adăugați amestecul jumătate și jumătate, untul topit și sucul de portocale în amestecul de făină; amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Se toarnă aluatul în tigaie unsă.
Coaceți la 350 de grade F. timp de 50 până la 60 de minute sau până când maro auriu profund și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute. Rulați cuțitul în jurul marginilor tigaiei pentru a slăbi.
Scoateți pâinea din tigaie; așezați pe grătar. Se răcește 1 oră sau până se răcește complet.
Într-un castron mic pentru microunde, combinați bara de copt și 1 lingură de jumătate și jumătate. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 30 de secunde; se amestecă până se topește și se omogenizează. Dacă este necesar, cuptorul cu microunde încă 10 până la 20 de secunde. Cu sârmă măturică, bate în zahăr pudră până la omogenizare. Dacă este necesar, adăugați suplimentar jumătate și jumătate, 1/2 linguriță la un moment dat, până la consistența dorită. Lingura și răspândirea glazură peste pâine răcită, permițând unele pentru a rula în jos părți.