Ciocolată Albă-Cheie Lime Cheesecake Squares
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 52 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie cheie, zahăr pudră, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ciocolată Albă Cheie Lime Shortbread Pătrate, Pătrate de Cheesecake cu ciocolată albă cu glazură de căpșuni, și Zahăr Cookie pătrate cu ciocolata alba zmeura Cheesecake glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. Se unge ușor tava pătrată de 8 inci cu spray de scurtare sau de gătit.
Într-un castron mediu, bateți 1/2 cană de unt și zahărul brun cu mixerul electric la viteză medie până la crem.
Adăugați 1 linguriță de vanilie; bate până se omogenizează. La viteză mică, bateți în făină până se omogenizează. Apăsați aluatul în tigaie.
Coaceți 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe suportul de răcire.
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză medie până la crem.
Adăugați ou întreg, 1 linguriță de coajă de tei și 1 linguriță de vanilie rămasă; bate bine.
Adăugați ciocolată albă topită; bate până se combină. Capac; frigider.
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați gălbenușurile de ou, zahărul granulat și amidonul de porumb; se amestecă treptat în apă și suc de lămâie. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si acopera spatele unei linguri de metal.
Se ia de pe foc; se amestecă 2 linguri de unt și restul de 2 lingurițe de coajă de tei. Se răcește 10 minute.
Întindeți umplutura de brânză cremă peste crusta coaptă.
Se toarnă caș de var peste umplutură.
Coaceți 40 de minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. Se răcește complet pe suportul de răcire. Se răcește 2 ore.
Tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.
Se ornează cu felii de tei. A se păstra la frigider.