Ciocolata Tia Maria nuggets

Ciocolata Tia Maria nuggets
Ciocolata Tia Maria nuggets este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 30 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 64 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cremă dublă de carton, zahăr glazură și pudră de cacao, Tia maria și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare includ Pui Tia Maria, Torta de ciocolată fără făină de la Marian Emmerich, și Sopa De Lentejas De La Tia Julita.

Instrucțiuni

1
Aduceți crema la fiert într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata până se topește. Se amestecă lichiorul și se toarnă într-un castron. Se răcește, apoi se răcește până se întărește, aproximativ 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Presărați o foaie de hârtie rezistentă la grăsimi cu zahăr glazură și alta cu pudră de cacao. Ia-o linguriță și scoop pepite de trufe se amestecă din castron și pe hârtie, fie cu pudră de cacao sau zahăr pudră. Folosiți două lingurițe pentru a acoperi pepite, apoi transferați-le în cutii dulci de hârtie. Împachetați în cutii dulci de hârtie în cutii și răciți. A se păstra până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Nuggets De PuiNuggets De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Nuggets de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista