Ciocolata Alune Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torte cu alune de ciocolată. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ouă, sare, garnitură: zahăr cofetari de Paște și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolata Alune Torte, Ciocolata Alune Torte, și Tort de alune, ciocolată și căpșuni.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Generos unt de jos și partea laterală a tigaie springform, apoi linia de jos cu o rundă de hârtie pergament și hârtie pergament unt.
Prăjiți alunele într-o tigaie superficială la cuptor, scuturând tigaia o dată sau de două ori, până devin aurii, aproximativ 12 minute.
Așezați nucile într-un prosop de bucătărie și frecați orice piele liberă în timp ce nucile sunt încă calde, apoi răciți nucile complet.
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
În timp ce nucile se răcesc, topiți untul și ciocolata împreună într-un castron rezistent la căldură, așezat peste o oală cu apă fierbinte.
Pulsați alunele într-un robot de bucătărie cu amidon de cartofi, sare și 1/4 cană de zahăr până la măcinat fin. (Aveți grijă să nu măcinați până la o pastă.)
Bateți gălbenușurile și 2 linguri de zahăr într-un castron mare.
Se amestecă amestecul de ciocolată, apoi se adaugă amestecul de nuci și vanilia și se amestecă până se combină (amestecul va fi ușor granulat).
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un alt bol cu un mixer electric la viteză medie până când țin vârfuri moi.
Adăugați 2 linguri de zahăr rămase câte puțin, bătând și bateți până când albii țin doar vârfuri rigide. Îndoiți o pătrime de alb în amestec de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați albii rămași ușor, dar bine.
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu formă de arc, apoi se coace până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede aderente, 35 până la 40 de minute.
Se transferă într-un raft și se răcește complet în tigaie, aproximativ 1 oră. Rulați un cuțit în jurul marginii torte pentru a slăbi, apoi îndepărtați partea tigaiei. Praf cu zahăr cofetari de Paște.
Torte poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită complet, apoi păstrată în tigaie, acoperită cu folie de plastic, la temperatura camerei.