Ciocolata Alune Torte

Ciocolata Alune Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torte cu alune de ciocolată. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ouă, sare, garnitură: zahăr cofetari de Paște și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolata Alune Torte, Ciocolata Alune Torte, și Tort de alune, ciocolată și căpșuni.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Generos unt de jos și partea laterală a tigaie springform, apoi linia de jos cu o rundă de hârtie pergament și hârtie pergament unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
3
Prăjiți alunele într-o tigaie superficială la cuptor, scuturând tigaia o dată sau de două ori, până devin aurii, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4
Așezați nucile într-un prosop de bucătărie și frecați orice piele liberă în timp ce nucile sunt încă calde, apoi răciți nucile complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
5
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
În timp ce nucile se răcesc, topiți untul și ciocolata împreună într-un castron rezistent la căldură, așezat peste o oală cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
ApăApă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Pulsați alunele într-un robot de bucătărie cu amidon de cartofi, sare și 1/4 cană de zahăr până la măcinat fin. (Aveți grijă să nu măcinați până la o pastă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
AluneAlune
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Bateți gălbenușurile și 2 linguri de zahăr într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Se amestecă amestecul de ciocolată, apoi se adaugă amestecul de nuci și vanilia și se amestecă până se combină (amestecul va fi ușor granulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un alt bol cu un mixer electric la viteză medie până când țin vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
11
Adăugați 2 linguri de zahăr rămase câte puțin, bătând și bateți până când albii țin doar vârfuri rigide. Îndoiți o pătrime de alb în amestec de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați albii rămași ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
12
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu formă de arc, apoi se coace până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese cu câteva firimituri umede aderente, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
13
Se transferă într-un raft și se răcește complet în tigaie, aproximativ 1 oră. Rulați un cuțit în jurul marginii torte pentru a slăbi, apoi îndepărtați partea tigaiei. Praf cu zahăr cofetari de Paște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
1
Torte poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită complet, apoi păstrată în tigaie, acoperită cu folie de plastic, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista