Cină cu friptură în tigaie
Cubed Steak Skillet Supper este un fel principal care servește 2. O porție conține 768 de calorii, 52 g de proteine și 30 g de grăsime. Pentru 3,85 USD per porție, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați sare, ulei de canolan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 89%. Acest scor este remarcabil. Cină cu friptură în tigaie, friptură cub Diane și friptură cub Stroganoff sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Adăugați fripturile, una câte una și agitați pentru a acoperi. Într-o tigaie mare, rumeniți fripturile pe ambele părți în ulei până când nu mai sunt roz. Se lasa deoparte si se tine la cald.
Adăugați ceapa, cartofii și fasolea în tigaie; se amestecă supa. Întoarceți fripturile în tigaie. Acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când carnea este fragedă.
Se presară cu boia de ardei.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Cube Steak funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.