O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 45 calorii. Dacă 31 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cina cremoasă de orez, pui și spanac ar putea fi o remarcabilă fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 35. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de ardei prăjit, roșii, orez brun instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina Cremoasă De Pui Cu Spanac, O oală de pui și spanac cina, și Cina in seara asta: pui cu spanac.
Instrucțiuni
1
Încălziți pansamentul în cuptorul olandez sau tigaia mare adâncă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pui; gatiti 3 min., amestecând ocazional. Se amestecă bulionul; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Adăugați orez; se amestecă. Reveniți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mediu 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați Neufchatel; gatiti 2 pana la 3 min. sau până se topește, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Neufchatel
5
Adăugați spanac. (Pan va fi plin.) Gatiti, acoperit, 1 min. sau până când spanacul este ofilit. Se amestecă ușor pentru a se amesteca în spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Lăsați să stea, acoperit, 5 min. Se amestecă roșiile; se acoperă cu parmezan.