Cinnamon Bun Rom Fierbinte Cu Unt
Cinnamon Bun Rom fierbinte cu unt este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian băutură. Această rețetă servește 4 și costă 1,63 USD pe porție. O porție conține 611 calorii, 0g de proteine, și 23g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, rom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fulgi de ovăz de zahar ars cu Maro cu Unt Pere si Scortisoara Ghimbir Crema, Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, și Supă caldă și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați scorțișoara, cuișoarele, lămâia, zahărul și apa într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând frecvent. Gatiti pana cand zaharul s-a topit, scoateti-l de pe foc si lasati sa se raceasca la temperatura camerei inainte de strecurare. Siropul poate fi păstrat într-un recipient etanș la frigider până la 5 zile.
Pentru aluatul de scorțișoară: într-un castron mic amestecați untul, zahărul brun și scorțișoara măcinată și amestecați până când toate ingredientele sunt încorporate uniform.
Împărțiți aluatul între 4 căni; se toarnă 1 1/2 uncii de rom în fiecare cană, urmată de 1 linguriță de sirop simplu condimentat.
Se toarnă 6 uncii de apă clocotită în fiecare cană și se amestecă până se dizolvă aluatul.
Se servește fierbinte garnisit cu bețișoare de scorțișoară.