Cina În Seara Asta: Vinete Picante Aburite
Cina in seara asta: vinete picant aburit este un fără gluten și vegan rețetă cu 3 porții. O porție conține 124 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de arahide, oțet de orez, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Cina in seara asta: Paste cu muschi de porc, vinete chinezești, Baby Bok Choy și sos picant Miso, Cina in seara asta: pui aburit cu ghimbir si Scallions, și Cina in seara asta: somon aburit cu usturoi si ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert.
Feliați vinetele pe jumătate pe lungime. Și apoi tăiați acele bucăți în jumătate transversal.
Când este gata, puneți un coș cu aburi sau un dispozitiv deasupra apei clocotite. Aruncați vinetele și gătiți până când sunt foarte fragede, aproximativ 10 minute.
În timp ce gătiți, încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Aruncați usturoiul și gătiți 4 minute sau până se rumenesc.
Scoateți usturoiul într-un castron mare.
Adăugați scallionul, pasta de chili, zahărul, sosul de soia, uleiul de susan, oțetul de orez și vermutul în vasul mare.
Se amestecă până se combină.
Când vinetele sunt gata, aruncați în vasul mare și aruncați ușor împreună.