Cina În Seara Asta: Vinete Picante Aburite

Cina În Seara Asta: Vinete Picante Aburite
Cina in seara asta: vinete picant aburit este un fără gluten și vegan rețetă cu 3 porții. O porție conține 124 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de arahide, oțet de orez, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Cina in seara asta: Paste cu muschi de porc, vinete chinezești, Baby Bok Choy și sos picant Miso, Cina in seara asta: pui aburit cu ghimbir si Scallions, și Cina in seara asta: somon aburit cu usturoi si ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Feliați vinetele pe jumătate pe lungime. Și apoi tăiați acele bucăți în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Când este gata, puneți un coș cu aburi sau un dispozitiv deasupra apei clocotite. Aruncați vinetele și gătiți până când sunt foarte fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
4
În timp ce gătiți, încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Aruncați usturoiul și gătiți 4 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți usturoiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați scallionul, pasta de chili, zahărul, sosul de soia, uleiul de susan, oțetul de orez și vermutul în vasul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Pastă De ChiliPastă De Chili
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
VermutVermut
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Se amestecă până se combină.
8
Când vinetele sunt gata, aruncați în vasul mare și aruncați ușor împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Serviți cât este cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Revista