Cina în seara asta: Tilapia la cuptor cu ghimbir și coriandru
Cina in seara asta: ghimbir si cilantro Tilapia coapte ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 230 calorii, 37g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,87 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de sos de soia, vin, scallion și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Tilapia la cuptor cu ghimbir și coriandru, Rețete De Tilapia La Cuptor Cu Ghimbir Și Coriandru De La Kitchn, și Cina În Seara Asta: Tilapia Crocantă Cu Salsa Pico De Gallo.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 F.
Adăugați jalapele aproxumro, usturoiul, ghimbirul, sosul de soia, vinul alb, uleiul de susan și coriandrul într-un robot de bucătărie sau blender. Puree până se omogenizează.
Condimentați fileurile de pește cu sare și piper și puneți-le într-un vas de copt suficient de mare pentru a le ține.
Se toarnă sosul deasupra.
Se introduce la cuptor și se gătește timp de 8 până la 10 minute, sau până când peștele este fiert.
Serviți cu o garnitură de scallion și cilantro.