Cina în seara asta: supă italiană de Kale și Farro

Cina în seara asta: supă italiană de Kale și Farro
Cina de rețetă în seara asta: supa italiană de Kale și Farro ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 815 calorii, 34G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, farro, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cina în seara asta: salată Farro cu varză prăjită și sfeclă, Cina în seara asta: salată italiană Farro cu legume prăjite, și Cina în seara asta: varză creț și supă de cartofi cu cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare, grea, la foc mediu, până când strălucește, apoi adăugați ceapa și prazul. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 4 minute, apoi adaugati usturoiul si cimbru gatiti pentru un minut suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați stoc, morcovi, țelină, farro și sare și aduceți la fierbere. Simmer 15 minute, parțial acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
FarroFarro
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați kale și roșii și fierbeți până când kale este fragedă și farro este gătit, încă 20-25 de minute. Condimentează supa după gust și servește cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
FarroFarro
KaleKale
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate99
Revista