Cina în seara asta: spanac marocan și năut

Cina in seara asta: spanac marocan și năut este un vegan felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 433 calorii. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 872 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de vin, piper proaspăt crăpat, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cina în seara asta: Paste cu spanac, năut și slănină, Cina In Seara Asta: Popcorn Năut, și Cina in seara asta: năut și Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă jumătate din ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați spanacul și un vârf de sare. Se amestecă constant și se gătește până când frunzele se ofilesc, aproximativ 4 minute.
Scurgeți conținutul într-o strecurătoare. Clătiți cratița și uscați cu un prosop de hârtie.
Adăugați 1 lingură de ulei rămas în cratiță și readuceți-l la foc mediu. Aruncați cuburile de pâine. Gatiti, amestecand des, pana se rumeneste peste tot, aproximativ 5 minute.
Adăugați restul de ulei de măsline împreună cu usturoiul, chimenul și fulgii de ardei roșu. Gatiti, amestecand des, pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut (daca usturoiul incepe sa arda, indepartati imediat continutul din tigaie).
Transferați amestecul de pâine într-un robot de bucătărie.
Se toarnă oțetul și se procesează într-o pastă.
Adăugați pasta înapoi în cratiță împreună cu sosul de roșii și nautul. Dați focul la mediu și gătiți până când nautul a absorbit aromele, aproximativ 5 minute. Tăiați rapid spanacul scurs, apoi adăugați-l în cratiță. Se condimentează amestecul cu sare și piper. De îndată ce năutul și spanacul sunt calde, opriți focul.
Se servește cu stropire de boia afumată și suc proaspăt de lămâie.